duminică, 15 ianuarie 2012

COMUNICAT BIROUL OPERATIV AL SCMD FILIALA 1 ALEXANDRIA

Biroul Operativ al Filialei 1 SCMD Alexandria a decis urmatoarele:


1. Filiala 1 SCMD Alexandria va participa la manifestatia din 24 Ianuarie 2012, la Bucuresti.

2. Pana pe data de 15 ianuarie, membrii filialei sa confirme sau sa infirme la secretariatul filialei (telefonic, direct, prin orice metoda) participarea la manifestatie.

3. Participarea nu este un act benevol, face parte din obligatiile de membru al SCMD, iar in situatia data nu este loc de comoditate si disimulare. Prin orice metoda, transport centralizat sau pe cont propriu, fiecare membru al filialei este dator sa fie prezent in Bucuresti in data de 24 Ianuarie 2012.

4. Alte detalii se comunica strict personal fiecarui membru in parte.

5. Rugam membrii SCMD sa pastreze confidentialitatea asupra tuturor detaliilor actiunii. Este important acest element, intrucat pot exista obstructii (de exemplu: blocarea mijloacelor de transport) din partea puterii.

6. In vederea unei posibile obstructii din partea regimului actual in desfasurarea manifestatiei, considerentul Biroul Operativ al Filialei este acela ca SCMD Central, dar si toate filialele trebuie sa ia in calcul la organizarea manifestatiei, principiile generale ale cercetarii, care includ si elemente de discretie, surprindere, grupuri precursoare sau de sprijin.


In numele Biroul Operativ al Filialei 1 SCMD Alexandria si presedinte al Filialei,

Col. (r) NICULAE MARZAN