luni, 10 ianuarie 2011

CONTESTATIE

DOMNULE PRESEDINTE
al Comisiei de contestatii de pe langa.......



Subsemnatul(a) __ __ __ __ __ , domiciliat(ă) în localitatea (comuna) __ __ __ __ , Str__ __ __ nr_____, Bl__ ap. ______, judeţul / sect__ __, posesor al actului de identitate seria ____ nr__ , eliberat de __ la data de __, contest decizia de recalculare pensie nr_____/_______ ce mi-a fost eliberata de Casa Sectoriala de Pensii a _______( MApN, MAI, SRI) din Bucuresti / sectorul ______ la data de __/__/____, din următoarele motive:
1.
2.
3.
- Motivele pot fi diferite de la caz la caz.
- Motive generale ar fi cele rezultate din aplicarea gresita a Legii 119/2010 sau din aplicarea unor prevederi anulate de instantele judecaroresti din HG 735/2010.
- Motive speciale ar fi dimiuarea cuantumului pensiei din cauza ca in Adeverintele de venituri lipsesc soldele pe mai multe luni sau mai multi ani din motive neimputabile beneficiarului pensiei.
Cei care intamplator sunt in posesia unor adeverinte de salariu eliberate pentru imprumuturi la CAR, la Banci sau pentru achizitionarea unor bunuri in rate etc...din perioadele lipsa in Adeverinte... pot sa le ataseze in copie.
- Catre Comisia de Contestatii nu formulati exceptii de neconstitutionali-tate; pastratile pentru actiunea ulterioara la Tribunalele din raza domiciliului dvs.)

_______________________________________________________________________

Ataşez copia deciziei de recalculare a pensiei şi următoarele documentele:
________________________________________________________________

Având în vedere cele prezentate, vă rog respectuos să dispuneţi (functie de motivele invocate) :
-
-
În speranţa unei rezolvări favorabile, vă mulţumesc anticipat.
Data Semnătura


Domnului Preşedinte al Comisiei de contestatii de pe langa______( MApN. MAI ,SRI) Bucuresti